Janet Jackson vauvan kanssa puistossa – mies muutti samaan aikaan?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

50-vuotias poptähti Janet Jackson synnytti tammikuussa hänen esikoisensa, joka sai nimekseen Eissa Al Mana. Synnytyksestä on kulunut vasta muutamia kuukausia, mutta tuore äiti Janet Jackson on ilmoittanut, että hän ja Wissam Al Mana tulevat eroamaan.

Pariskunta eroaa ilmeisesti uskonnollisten erimielisyyksien ja kulttuurierojen vuoksi. Nyt Janet Jackson on nähty ensimmäistä kertaa asuntonsa ulkopuolella vaunujen kanssa, ja nainen näyttää erouutisista huolimatta olevan pienen poikansa kanssa nyt kaikkein onnellisimmillaan.

Janet Jackson nähtiin hänen asuntonsa läheisessä puistossa vaunuttelemassa vauvansa kanssa hymyssä suin. Samana päivänä naisen asunnon edessä nähtiin muuttoauto ja työmiehiä, jotka kantoivat todennäköisimmin Wissam Al Manan muuttokuormaa ulos asunnosta, koska nainen on aiemmin ilmoittanut jäävänsä poikansa kanssa kotiin miehen muuttaessa New Yorkiin.

Splash
Splash
Splash