Little Mix -tyttöbändi bikineissä – tämä näky sekoitti miesten pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Perrie Edwards nousi julkisuuteen X Factor -laulukilpailussa syntyneen Little Mix -tyttöbändin riveissä. Hänestä nousi yhtyeen tunnetuin tähti seurusteltuaan One Direction -yhtyeen Zayn Malikin kanssa, mutta suhde päättyi eroon. Parhaillaan Edwards on aurinkolomalla yhdessä bändikaveriensa kanssa.

Miami Beachilla sijaitsevan hotellin uima-allasalueella olleet miehet saivat varmasti hieraista pari kertaa silmiään, kun yhtyeen Jesy Nelson, Perrie Edwards ja Leigh Anne Pinnock ilmestyivät paistattelemaan päivää uima-altaalle bikineissä.

Yhtye on parhaillaan Yhdysvaltojen kiertueella lämmittelemässä Ariana Grandea, ja kiertueen välipäivä kului leppoisasti aurinkoa palvoen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash