Tyttö rakastui virtuaalitodellisuuspeliin – syy selvisi pian

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Videopelit ovat muuttuneet yksinkertaisen ohjaimen näpyttelystä koko keholla hallittaviksi areenoiksi. Kokemuksesta kokonaisvaltaisemman tekee se, että hahmon liikkeitä pystyy ohjailemaan oman vartalon liikkeillä ja lisäjännitystä tuovat vielä päähän laitettavat virtuaalikypärät.

Nyt videolla nähdään millainen reaktio pikkutytöllä oli virtuaalitodellisuuspeliin, jota hänen isänsä antoi tytön pelata. Isä oli ostanut tytölleen pelin, jossa tytöllä on oma suloinen pikkukoira, jonka kanssa tyttö voi pelin avulla leikkiä.

Tyttö oli todella onnellinen ja täysin pelin lumoissa saadessaan leikkiä koiran kanssa. Tyttö kertoi isälle, että peli oli paras asia mitä hän oli koskaan kokeillut. Tyttö leikkii pelin aikana virtuaalitodellisuuslemmikin kanssa heittäen koiralle keppiä ja rapsutellen koiran vatsaa.