Uutisankkuri haaveili suorassa lähetyksessä – sitten huomasi kameran

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suorissa uutislähetyksissä tapahtuu aina toisinaan hauskoja mokia ja yllättäviä tilanteita, joita kotikatsomon ei ole ollut tarkoitus nähdä. Nyt eräs toimittaja jäi hauskalla tavalla kiinni siitä, että hän oli täysin ajatuksissaan kesken uutislähetyksen.

ABC-kanavan Media Watch -sivulle Facebookiin julkaistiin hauska pätkä uutisista, joissa uutisankkuri tekee hauskan mokan. Kesken uutisen katsojille näytetään insertti, jonka jälkeen takaisin studioon palatessa uutisankkuri ei olekaan vielä valmis kertomaan seuraavaa uutista.

Uutisankkurista huomaa, että hän ei ole lainkaan ajan tasalla. Hän ei ole huomannut, että lähetys on jo siirtynyt takaisin studioon, minkä vuoksi hän on täysin ajatuksissaan ja haaveilee kynsiään tarkkaillen. Kun hän huomaa kameran päällä lähetysvalon, hän säpsähtää kauhusta ja alkaa heti kertomaan seuraavaa uutista.

daydream

That feeling when you are caught daydreaming at work :) Media Watch

Publié par Media Watch sur samedi 8 avril 2017