Mies ajoi kengurun perässä – sitten eläin päätti kostaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kengurut saattavat vaikuttaa leppoisilta ja hellyttäviltä eläimiltä, mutta moni niitä kuhisevassa Australiassa usein kohtaava ihminen tietää, että kengurut osaavat olla kaikkea muuta kuin suloisia. Useat yksilöt ovat todella aggressiivisia ja kokiessaan itsensä uhatuksi ne hyökkäävät todennäköisemmin kuin lähtevät pakoon.

Nyt videolla nähdään Australiassa kuvattu tilanne, jossa kuski joutui ajamaan tiellä juoksevan kengurun perässä noin kilometrin ajan. Kuski ei lähtenyt ohittamaan kengurua, koska vierelle ajettaessa ne useimmiten päättävät hyökätä. Tämä yksilö päätti yllättäin pysähtyä ja alkaa taistelemaan auton kanssa.

Kenguru kääntyi kesken juoksemisen autoa kohti ja latasi muutaman iskun ja potkun autoon. Sen jälkeen kenguru hyppäsi hieman sivummalle, jolloin mies päätti yrittää ohittaa sitä. Kun kenguru oli auton vierellä, se päätti heittää vielä muutaman iskun ja potkun autoon.