Nico Rosberg kommentoi heti Valtteri Bottaksen paalupaikkaa

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulakuljettaja Valtteri Bottas teki tänä iltana historiaa nousemalla Formula 1 -aika-ajoissa paalupaikalle huomisessa Bahrainin osakilpailussa. Lewis Hamilton jäi suomalaiselle jännittävien hetkien jälkeen selvästi. Paalupaikka on Bottaksen F1-uran ensimmäinen.

Saavutus on erittäin merkittävä, sillä suomalaisia ei ole viime vuosina muutenkaan juuri paalupaikalla nähty. Bottas nousi sensaatiomaisesti Nico Rosbergin tilalle tämän päätettyä yllättäen jättää autourheilun kuninkuusluokan taakseen viimeisimmän mestaruuden myötä. Tänään Nico kommentoi heti tuoreeltaan Bottaksen saavutusta sosiaalisessa mediassa.

– Onnittelit Valtteri Bottakselle paalupaikasta! Upea kierros, Nico Rosberg hehkutti.

Lisäksi Rosberg kertoi olevansa onnellinen tiimin puolesta siitä miten hyvin Valtterin kanssa menee.