Räppäri ei halunnut maksaa jättilaskua ravintolassa – pakeni hyppäämällä mereen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian Queenslandissa hämmästellään paikallisen muusikkolupauksen erikoiset mittasuhteet saaneita juoksuruokia. 2Pec-nimellä esiintyvä räppäri yritti nimittäin välttyä jättilaskun maksamiselta hyppäämällä ravintolasta mereen.

2Pec, oikealta nimeltään Terry Peck, tilasi Omeros Brothers Seafood -ravintolasta useita hummereita, mustekaloja, oluita ja yhteensä 21 osteridrinkkiä. Miehen lasku kohosi lähes 440 euroon. Kun olisi ollut aika maksaa, 2Pec hyppäsi terassilta mereen ja yritti uida pakoon.

Aloitteleva räppäri onnistui välttelemään kiinnijäämistä jonkin aikaa, kunnes vesiskootterilla liikkunut poliisi nappasi hänet. Mies väitti hypänneensä mereen, sillä hän oli yrittänyt rientää auttamaan läheisellä rannalla synnyttämässä ollutta ystäväänsä.

Myöhemmin 2Pec kuvaili ravintolan ruokia ylihinnoitelluiksi ja hummeria ylikypsäksi. Omeros Brothers Seafood -ravintolan omistaja Robert Rank ei kuitenkaan News.com.au -sivuston mukaan usko maksamatta jättäneen miehen selityksiä ruoan kehnosta laadusta.