Cassandra Cass on uusi seksisymboli – maatalon pojasta burleskitähti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uskomattomat vartalonmuodot omaava burleskitanssija Cassandra Cass oli vielä 15 vuotta sitten amerikkalaisen maatalon poika. Hän päätti jättää entisen elämän taakseen täysi-ikäiseksi tultuaan ja nykyisin hän työskentelee Hollywoodissa kuuluisana tanssijattarena.

Cassandra Cassilla on hurahtanut pienen omaisuuden verran rahaa kauneusleikkauksiin. Transsukupuolinen tanssija on muokannut vartalonsa kirurgin veitsen avulla upeaan ulkomuotoon – sellaiseen, jonka kanssa voi tienata lavalla esiintyessä. Hän on todellinen diiva.

Barcroft TV:n tekemän haastattelun mukaan Cassandra Cassilla on kolme veljeä ja hänen perheensä on muutenkin kovin maskuliininen ja vanhanaikaisia arvoja kunnioittava. Hän on puolestaan ollut pienestä pitäen hyvin feminiinen. Cassandra kertoi isälleen, että haluaisi olla nainen. Perhe ei kuitenkaan ymmärtänyt hänen tuntemuksiaan. Sen jälkeen Cassandra on tehnyt kaikkensa ulkonäköään muokatakseen.

– Sydämeni on ainoa asia mitä ei ole muokattu, 250.000 dollaria kauneusleikkauksiin käyttänyt Cassandra Cass kertoo.