Pettäjäsivusto selvitti – tämän horoskoopin ihmiset pettävät eniten

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria Milan -sivusto on suunnattu omaa kumppaniaan pettäville miehille ja naisille, jotka etsivät sivuston avulla toisistaan seuraa. Sivusto tekee joka vuosi erilaisia tutkimuksia ja kyselyitä käyttäjien avulla. Tällä kerralla sivusto selvitti mikä horoskooppimerkki pettää todennäköisimmin omaa kumppaniaan.

Mamamia-sivuston mukaan Victoria Milan sai selville, että suurin osa heidän käyttäjistään on horoskoopiltaan joko vesimies, kalat tai oinas. Sivuston käyttäjistä 10,9 prosenttia oli horoskoopiltaan vesimies, 10,1 prosenttia kalat ja 10 prosenttia oinas.

Victoria Milan selvitti myös kaikista uskollisimman kumppanin horoskooppimerkin. Kävi ilmi, että sivustolle rekisteröityneistä käyttäjistä vain 6,5 prosenttia on horoskoopiltaan jousimies. Victoria Milan -sivuston toimitusjohtaja ja perustaja Sigurd Vedalin mukaan vesimiehet eivät voi mitään sille, että he ovat niin kuumaverisiä ja seksuaalisia olentoja, joita ei voi sen vuoksi syyttää siitä mitä tähtiin on kirjoitettu.