Disney paljasti: Tällainen on Star Wars -teemapuisto!

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Star Wars -elokuvien oikeudet ostanut sekä elokuvilla ja niiden oheistuotteilla tähtitieteellisesti rahaa tehnyt Disney on parhaillaan rakentamassa Star Wars Land -teemapuistoa. Nyt yhtiön julkaisemalla videolla nähdään ja kuullaan pääpiireitä siitä mitä teemapuistossa tullaan tulevaisuudessa näkemään.

Star Wars Land

Kalifornian Anaheimiin rakenteilla oleva Star Wars Land muistuttaa videon perusteella elokuvista tuttua maailmaa, jossa kävijä pääsee itse seikkailemaan Star Wars -saagasta tuttujen maisemien ja hahmojen joukossa.

Teemapuisto toteutetaan yhdessä Disneyn ja oikeudet alunperin omistaneen Lucasfilmin kanssa. Fanit ovat pitäneet näkemästään ja heidän mielestään tulos tulee tällä tietoa näyttämään ennemminkin suurelta roolipeliltä kuin pelkältä teemapuistolta. Star Wars Landin on määrä avata ovensa vuonna 2019.