Katie Price ilman pikkuhousuja – raskausmaha suurimmillaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rintansa viime vuonna jättimäisiksi suurentanut realitytähti ja malli Katie Price nauttii faniensa yllättämisestä ja shokeeraamisesta. Tällä kerralla Price julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa ilman pikkuhousuja.

Katie Price julkaisi itsestään kaksi vuotta sitten otetun kuvan, jossa hän on viimeisillään raskaana. Kuvassa Price on sairaalakaapu yllään menossa synnyttämään keisarileikkauksella hänen ja naisen aviomies Kieran Haylerin yhteistä Bunny-nimen saanutta tytärtä.

Kuvassa nainen esittelee paljasta vatsaansa viimeisen kerran ennen leikkausta. Kuva on otettu Katie Pricen mukaan vain viisi minuuttia ennen keisarileikkaukseen menemistä. Osa ihmisistä on kauhistellut paljastavaa kuvaa, mutta suuri osa kommentoijista on ollut sitä mieltä, että kuva on todella kaunis ja nainen kadehdittavan hyvässä kunnossa juuri ennen synnytystä.

Omg got some throw back pictures this was me pregnant with bunny and 5 mins after this picture I had my c section

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on