100 suomirokkibiisiä yhdellä otolla – uskomaton suoritus bändiltä!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä vuonna juhlitaan Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuotta. Juhlavuoden teemana on Yhdessä, joka kuvaa myös sitä miten juhlavuotta ja sen ohjelmaa rakennetaan koko vuoden ajan eri toimijoiden kanssa. Juhlavuosi sisältää monipuolista ohjelmaa pitkin vuotta ja monet taiteilijat ja yrittäjät ottavat siihen osaa omilla tavoillaan.

Nyt Jauza-niminen bändi on julkaissut Facebook-sivuillaan videon, jonka myötä he esittelevät oman kunnianosoituksensa 100-vuotiaan Suomen rockhistorialle. Jauza soittaa kymmenenminuuttisen videon aikana suomalaisia kappaleita aina 1960-luvulta tähän päivään saakka.

Kymmenen minuuttia kestävällä videolla kuullaan pieniä pätkiä sadasta eri kappaleesta. Bändi vaihtaa kappaleesta toiseen todella taitavasti ja on kuvannut koko videon vain yhdellä otolla. Suomalaista rockhistoriaa esittelevä video on saanut paljon ylistystä ja sitä on jaettu alle vuorokauden aikana jo yli 2.000 kertaa Facebookissa.

100 suomirokkibiisiä, 10 minuuttia, 1 otto – Suomirokkikoulu.fi

100 biisiä, 1 otto – suomirokin evoluutio livenä soitettuna!Tässä on meidän kunnianosoituksemme 100-vuotiaan Suomen rockhistorialle vuodesta 1960 aina tähän päivään saakka. Jatkukoon tarina vähintään yhtä upeana ja monipuolisena tästä eteenpäinkin. Eläköön suomirokki!Onko suosikkisi mukana?#suomirokkikoulu #suomi100

Publié par Jauza sur mercredi 19 avril 2017