Google Maps mokasi – asiakkaita alkoi rynniä miehen kotiovelle!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaismiehen hämmästykseksi hänen ovelleen alkoi eräänä päivänä ilmestyä pizzannälkäisiä ihmisiä. Kävi ilmi, että kaikki johtui Googlen karttapalvelun mokasta.

Ensin 69-vuotiaan Michael McElween ovelle ilmestyi mies, joka halusi toimittaa lehtiä pizzaravintolaan. McElween epäili miehellä olleen väärä osoite, mutta pian ovelle alkoi ilmestyä pizzaravintolan aukioloajoista ja avoimista työpaikoista kiinnostuneita ihmisiä.

Pian McElweenille selvisi, että Google Maps oli vahingossa merkannut hänen kotinsa ruokaravintolaksi. Tämän ansiosta hmiset luulivat hänen taloaan läheiseen puistoon silloin tällöin avattavaksi pop up -pizzeriaksi.

– Se oli kuin joutuisi identiteettivarkauden kohteeksi. Kotisi on myyty ja siitä on tehty pizzaravintola, McElwee kuvaili ABC Radio Darwin -radiokanavalle.