Katy Perryn seksikäs muodonmuutos: ”Olen Katy Kardashian”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry on muuttanut tyyliään viime kuukausien aikana tiuhaan tahtiin. Nainen tunnettiin aiemmin vuosia mustista pitkistä hiuksista, mutta nykyään vaaleaverikkona viihtynyt poppari on lyhentänyt hiustyyliään entisestään.

Katy Perry on leikannut omat hiuksensa vain muutaman sentin mittaan. Naisella on kuitenkin kaikki parhaat kampaajat käytössään, minkä ansiosta hän on nyt onnistunut kääntämään tyylinsä täysin ympäri todella pitkien hiuslisäkkeiden avulla. Uusimmissa naisen julkaisemissa kuvissa Katy Perrylla on pitkät lantiolle saakka ulottuvat ranskanletit.

Katy Perryllä on kuvassa tiukka vaaleanpunainen uimapuku. Hän on itsekin näyttänyt tiedostavan, että paljastava asu ja pitkät tiukat letit yhdessä tuovat varmasti monille mieleen Kardashianien siskosten tyylin, minkä vuoksi nainen onkin kirjoittanut kuvaan: ”Katy Kardashian”.

Katy Kardashian

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

drinks unicorn drink once 🦄

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Thank Goddess ✨💫🌙 📸@janellshirtcliff

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on