Pam Pam -kissan silmät eri väriset – olemus kuin satuolennolla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä tunnetaan lukuisia eläimiä, joista on noussut sometähtiä niiden silmiinpistävän ja erikoisen ulkonäön ansiosta. Nyt Pam Pam -niminen kissa on ihastuttanut verkossa sen epätavallisten silmien ansiosta.

Pam Pamilla on heterokromia, minkä ansiosta sen silmät ovat eriväriset. Se aiheutuu usein perinnöllisistä syistä. Täysin valkoisen kissan olemus on muutenkin kuin satuolennolla.

Pam Pamilla on oma Instagram-tili. Kissan epätyypillin ulkomuoto selkeästi vetoaa ihmisiin, sillä eläimellä on jo yli 70 tuhatta seuraajaa.

 

OHHH, please tell me if I look pretty enough? I'm going to my best furriend's pawty @mr.finngrey to celebrate their 50k #fineos50kgiveaway 🎉✨You both totally deserve the best handsome boys🥇love you Finn & Romeo 💜 . . . . . . . #catsofinstagram #cutepetclub #petchannel #happypetclub #magnificent_meowdels #AnimalAddicts #animlslife #igcutest_animals #fashionaddict #photooftheday #cute #happy #fashionblogger #fashiondiaries #fashiongram #cupcakes #inspiration #beauty #instalove #stylish #kitty #cat #fashionaddict #photooftheday #instagram #instagramers #instagramhub #weeklyfluff #love #pleasantcats @catlovers.comm @catsnet @about_animalslife @animalityplanet @animals.co @animaladdicts @animlslife @cuteanimalplus @iheartanmls @seamusobrien @meowbox @bestmeow @dailypawmeow @animalphotos @wonderful_earthpix

A post shared by Ⓟam Ⓟam (@missypampam) on