Isä saa vauvan itkun loppumaan heti – tämä ääni toimii!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten vauvojen vanhemmat yrittävät aina keksiä uusia ja toimivia tapoja saada pikkuinen nukahtamaan tai lopettamaan itkemisen ja rauhoittumaan. Tekniikoita on monia, mutta nyt videolla nähdään yksi tekniikka, joka on erikoisimmasta päästä.

Daniel Eisenman on julkaissut hänen Facebook-kanavallaan videon, jossa hän makoilee sängyssä pieni vauva kainalossaan. Vauva on herännyt ja alkanut heti itkemään, jolloin mies on ottanut välittömästi hänen salaisen aseensa käyttöön ja alkanut tekemään erikoista ääntä rauhoittaakseen vauvaa.

Daniel Eisenman alkaa tekemään vauvan vieressä todella syvää om-ääntä, joka on monille joogan harrastajillekin tuttu. Jo muutaman sekunnin jälkeen vauvan itku loppuu, vauva rauhoittuu ja alkaa uudelleen nukkumaan aivan kuin miehen ääni olisi puhaltanut kevyesti unihiekkaa hänen silmiinsä.

Check out this quick clip from my live Facebook video earlier to learn #HowToStopACryingBaby 😂🤣🤗👼😍🙏🏻#OMBaby #DanielEisenman #BreakingNormal #TheFreedomCatalyst

Publié par Daniel Eisenman: The Freedom Catalyst sur vendredi 21 avril 2017