Mies alkoi jonottaa työkseen – on palkannut jo 30 ammattijonottajaa!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Robert Samuel perusti kaksi vuotta sitten yrityksen Same Ole Line Dudes, joka on erikoistunut jonottamiseen. Samuel ja hänen alaisensa jonottavat ihmisten puolesta eri asioita ja tienaavat näin itselleen mukavan omaisuuden.

New Yorkissa toimiva Same Ole Line Dudes oil aluksi pieni yhden miehen yritys, kunnes Samuel huomasi palvelulleen olevan todellista kysyntää. Parin vuoden aikana Robert Samuel on tuplannut oman palkkansa tienaamalla noin 8.000 dollaria viikossa jonottamalla ihmisten puolesta.

Kysynnän kasvamiseen vastatakseen Robert Samuel on nyt pystynyt palkkaamaan myös henkilökuntaa yritykseensä. Hänen alaisinaan toimii noin 30 työntekijää, jotka mies on palkannut omasta tuttavapiiristä yritykseensä mukaan.

Ihmiset vihaavat jonottamista niin paljon, että ovat valmiita maksamaan siitä melko suuria palkkioita ammattijonottajille. Suurimmat summat mies on tienannut jonottamalla uusia iPhone-älypuhelimia. Yhtenä päivänä Samuel tienasi puhelimia jonottamalla huikeat 14.000 dollaria, mikä onkin miehen suurin päiväpalkkio tähän mennessä.