Veli juksasi siskoaan – suklaamuna olikin raaka kananmuna

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs veli päätti tehdä siskolleen pääsiäisenä hauskan jekun juksaamalla siskoa suklaamunalla. Veli päätti huijata siskoa syömään itse tehdyltä suklaamunalta näyttävän herkun, jonka sisällä olikin lopulta oikea kananmuna.

Veli kuvasi pilan esivalmisteluista lähtien videolle. Aluksi mies sulatti suklaata, minkä jälkeen hän pyöritteli kaksi raakaa kananmunaa suklaassa. Mies asetti suklaamunat hyytymään jääkaappiin, josta hän nosti ne myöhemmin siskon maisteltavaksi.

Veli on kuvannut videolle hauskan tilanteen, jossa sisko menee halpaan ja haukkaa suklaamunasta palasen. Kovan suklaakuoren alta paljastuukin oikea raaka kananmuna, jonka nähdessään nainen säntää heti vesihanan luo sylkäisemään haukkaamansa palan pois.