X-Files jatkuu! David Duchovny ja Gillian Anderson mukana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

90-luvun suosikkisarja The X-Files, eli Salaiset kansiot sai viime vuonna jatkoa 14 vuoden tauon jälkeen. Uusien jaksojen saamista korkeista katsojaluvuista huolimatta jäi epäselväksi, jatkuisiko sarja 11. tuotantokauden merkeissä.

Nyt The X-Filesin on vahvistettu saavan jälleen jatkoa. Chris Carterin tuottama 11. tuotantokausi tulee koostumaan 10 uudesta jaksosta. Sekä Gillian Anderson että David Duchovny palaavat FBI-agentti Dana Scullyn ja Fox Mulderin rooleihin.

Uusien jaksojen tuotanto alkaa tänä kesänä. Ne tullaan näkemään televisiossa vuosien 2017-2018 välillä. Sarjan viime vuonna esitetyn 10. tuotantokauden kaksi ensimmäistä jaksoa keräisvät maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa katsojaa.

 

Fox