Mies yritti nuijia hanaa oluttynnyriin – huonosti kävi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oma oluttynnyri saattaa kuulostaa houkuttelevalta, mutta verkossa levinnyt video paljastaa miksi siihen voi liittyä myös riskejä. Hanan kiinnittäminen tynnyriin ei nimittäin ole aina ihan yksinkertainen teko.

Brauerei & Gasthof Zwangzer -panimon Facebook-sivulla jaetussa videossa mies yrittää nuijia hanaa kiinni oluttynnyriin. Ensimmäinen yritys keskeytyy tynnyriä paikoillaan pitävän naisen kädessä olevan tuopin hajotessa yllättäen kappaleiksi.

Huono onni vain jatkui miehen yrittäessä jatkaa hanan nuijimista. Seuraavaksi rikki meni hana, minkä ansiosta tynnyrin sisällä ollut olut alkoi syöksymään ympäri huonetta. Pian koko ravintola on täynnä olutvaahtoa, eivätkä paikallaolijat voi muuta kuin nauraa tilanteelle.

 

Anzapfkurs nicht bestanden. Das Bierstraßenjahr beginnt ja nicht gut.Die erste Gruppe der Aischgründer Bierstrasse in diesem Jahr beim Anzapfen. Da müssen die jungs aus Bielefeld noch etwas über.

Publié par Brauerei & Gasthof Zwanzger sur samedi 22 avril 2017