Vauvan katse sulattaa sydämiä – ei saa silmiään irti äidistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhemmat tietävät, että vauvoja pystyisi tuijottelemaan silmiin miten pitkään tahansa. Vanhempien ja vauvojen väliset hetket ovat todella arvokkaita silloin kun vauva ei ole mitään vailla ja makoilee vain tyytyväisenä vanhempiensa kainalossa.

Nyt Facebookissa on lähtenyt leviämään todella ihastuttava video, jossa nähdään miten pieni vauva ei saa hänen katsettaan irti äidistä. Vauva tuijottelee äitiä todella lumoutunut katse ja ilme kasvoillaan, ja näyttää todella ihastelevan oman äitinsä kauneutta.

Yleensä äidit ovat niitä, jotka tuijottavat ja ihailevat vauvaansa loputtomiin, mutta tällä kerralla tuijottelemisen mestaruuden voittaa suloinen vauva. Pikkuinen näyttää siltä, että se ei voisi olla missään muualla tällä hetkellä näin onnellinen kuin oman äidin kainalossa.

This is the look of love 😍 😍

This is the look of love 😍 😍

Publié par Daily Mail sur lundi 24 avril 2017