Elton John hengenvaarassa teho-osastolla – bakteeritulehdus iski

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Sir Elton John on joutunut perumaan Las Vegasiin suunniteltuja esiintymisiään sairastuttuaan vakavasti. Laulaja-pianistin kerrotaan kärsivän harvinaisesta ja potentiaalisesti hengenvaarallisesta bakteeritulehduksesta.

Elton John sairastui matkallaan takaisin Iso-Britanniaan Etelä-Amerikan kiertueen jälkeen. Tähden edustajien antaman tiedotteen mukaan hän vietti kaksi yötä tehohoidossa, ja toipuu parhaillaan kotoaan.

– Onneksemme Eltonin lääkärit tunnistivat tulehduksen nopeasti ja hoitivat sitä menestyksekkäästi, Las Vegasin Caesars Palace -hotellin Facebookissa kerrottiin.

Uutinen sai monet epäilemättä säikähtämään, tuleeko viihdemaailma menettämään jälleen yhden supertähden. Elton Johnin uskotaan kuitenkin toipuvan taudista hyvin. Huffington Post -lehden mukaan hänen on määrä esiintyä Iso-Britanniassa jälleen 3. kesäkuuta.

 

We regret to inform you that due to medical reasons, Elton John is forced to cancel his entire performance schedule for…

Publié par The Colosseum at Caesars Palace sur lundi 24 avril 2017