Mies ei halunnut lomalle rakastajattaren kanssa – ilmoitti viranomaisille terrori-iskusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Intialaismies on noussut otsikoihin mentyään varsin pitkälle välttyäkseen lomamatkalta naisystävän kanssa. 32-vuotias perheellinen mies päätyi nimittäin lähettämään viranomaisille varoituksen keksityn terrori-iskun uhasta.

Motaparthi Vamshi Krishna -nimisellä miehellä oli suhde internetissä tapaamansa naisen kanssa salaa hänen vaimoltaan ja lapseltaan. Rakastajatar oli vaatinut miestä viemään hänet lomamatkalle Mumbaihin ja Goaan. Mies lupautui, vaikka hänellä ei ollut tarpeeksi rahaa matkaa varten.

Välttyäkseen kalliilta matkalta mies loi uuden sähköpostitilin, josta hän lähetti viranomaisille viestin. Hän väitti kuulleensa ravintolassa kuuden miehen suunnitelleen terrori-iskua Mumbain ja Goan lentokenttille. Viranomaiset ottivat varoituksen vakavissaan, ja kenttien turvallisuutta lisättiin.

Tutkijat onnistuivat myöhemmin selvittämään Krishnan viestin lähettäjäksi. CNN-uutissivuston mukaan mies oli toivonut lentojen tulleen perutuksi tekaistun terroriuhan vuoksi, sillä hän ei halunnut perua matkaa kasvojensa menettämisen pelossa. Krishnaa saattaa odottaa enintään neljän vuoden vankilatuomio ja 140 euron sakkorangaistus.

 

THE MYSTERY BEHIND HOAX MAIL SOLVED –ONE HELD On 20-04-2017, the sleuths of Commissioner’s Task…

Publié par Hyderabad City Police sur jeudi 20 avril 2017