Sofia Vergara ratsasti bikineissä – jokaisen vesipedon unelma

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin Firebox-verkkokaupan vesileluista, joista etenkin yksisarvinen nousi nopeasti suureksi hitiksi. Nyt The Modern Family -televisiosarjasta tunnettu näyttelijätär Sofia Vergara on näyttänyt videollaan hänen oman vesilelunsa, joka on viety vieläkin pidemmälle.

Yksisarvisella kelluminen näyttää melko kesyltä Sofia Vergaran vesileluun verrattuna. Sofia Vergaralla on uima-altaassa rodeohärkää muistuttava ilmalla täytetty härkä, jonka päällä on videosta päätellen hyvin vaikeaa tasapainotella.

Vesilelu näyttää Vergaran julkaisemasta Instagram-videosta päätellen toimivan melko samalla tavalla kuin suositut rodeohärkälaitteet. Härän päällä on vaikeaa pysyä kun se yrittää jatkuvasti kääntyä puolelta toiselle. Vergara julkaisi lopulta itsestään kuvan, jossa hän näyttää pysyneen härän selässä, mutta kuvatekstissä hän kuitenkin paljastaa, että hän ei vielä osaa kellua vesilelulla oikein.

Im getting very good at it😂🐃 #Ihaveallsummer😒

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Looks like I did it but I didnt😂

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on