Sometrendi koettelee rajoja – takapuolet paljaana Instagramissa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagramissa liian paljastavat kuvat ja esimerkiksi naisten nännit ovat kiellettyjä. Paljaita takapuolia sovellus ei kuitenkaan ole vielä kieltänyt, minkä vuoksi eräs Instagram-tili onkin perustettu ja päätetty omistaa ihmisten takapuolia esitteleville kuville.

Cheekyexploits-nimisellä kanavalla nähdään paljaita takapuolia mielin määrin. Cheekyexploits-kanavan tarkoituksena on tehdä maailmasta hieman iloisempi ja onnellisempi paikka tuntemattomien ihmisten eri kokoisten takapuolten avulla. Kanava haluaa julkaisemiensa kuvien avulla jakaa rakkautta.

Cheekyexploits-kanavalle voi lähettää oman peppukuvansa tai kanavan nimen voi merkitä omaan julkaisuun, minkä ansiosta he löytävät kuvan ja voivat jakaa sen sivuillaan eteenpäin. Takapuolikuvat voidaan ottaa yksin tai kaverin kanssa, ja moni onkin ottanut hauskat kuvat jossakin kauniissa ympäristössä.