Tatuoitu karvanaama puuttui pikkupojan kiusaamiseen bussissa – Skeittaa, älä kiusaa -projekti sai alkunsa

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Kiusaaminen on yhä edelleen ikävän yleinen ongelma niin kouluissa kuin työpaikoillakin. Kiusaamista vastaan on taisteltu vuosien varrella monin tavoin, ja nyt Lempäälässä on ryhdytty toimeen skeittaamalla. Staran päätoimittaja Jocka Träskbäck kävi selvittämässä mistä on kyse projektissa, joka on saanut jo kovasti julkisuutta kautta maan. Katso haastatteluvideo artikkelin lopusta.

Skeittaa, älä kiusaa! -tiimi Staran haastattelussa.

Skeittaamista pitkään harrastanut Jesse Teräsahde näki taannoin yksinäisen pojan skeittaamassa ja päätti yhdistää harrastuksensa lasten ja nuorten auttamiseen. Skeittaa, älä kiusaa! -projektiin on nyt ilmoittautunut jo 80 lasta ja nuorta, eli kiinnostus on ollut merkittävästi odotettua suurempaa. Jesse ja hänen taustavoimansa kertovat nyt haastattelussa miten projekti sai alkunsa ja mitä on luvassa.