Teini lavasti huumeratsian pyytääkseen tyttöä tanssiparikseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kouluvuoden päättävät prom-tanssit ovat monille yhdysvaltalaisille nuorille vuoden kevään odotettu kohokohta. Siksi jo pelkkä ihastuksen pyytäminen tanssipariksi hoidetaan usein mahdollisimman näyttävästi ja ikimuistoisesti.

Georgian Peachtree Cityn poliisilaitos julkaisi taannoin kojelautakameran ikuistaman videon, jossa teinipojan ajama auto pysäytettiin. Videolla poliisi kertoo kuljettajalle ja kyydissä olleelle nuorelle tytölle pysäyttäneensä auton, sillä sen taakse liimattu tarra peitti osan rekisterikilvestä. Virkailija kuitenkin päättää myös tutkia auton.

Poliisi löytää autosta jotain epäilyttävää ja nuorukainen joutuu käsirautoihin. Virkailijan mukaan ajoneuvosta löytyi pussillinen kannabista. Tosiasiassa pussissa on kuitenkin paperilappu, joka sisältää viestin auton kyydissä olleelle tytölle.

– Voi luoja, tämä ei ole hauskaa, sanoo tyttö nauraen.

Seuraavaksi poika ottaa esiin kyltin, jossa hän pyytää ihastustaan parikseen päättäjäistansseihin. Vaikka tyttö vaikuttaa olevan edelleen hieman säikähtänyt tekaistusta huumeratsiasta, vastaa hän pyyntöön myöntävästi.

 

Dash Cam of Drug Arrest

Dash Cam of Major Drug Arrest in Peachtree City

Publié par Peachtree City Police Department and Peachtree City Fire Rescue sur vendredi 14 avril 2017