Demi Lovato mainosti paastoa – fanit raivostuivat

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Demi Lovato julkaisi itsestään hetki sitten kuvia, joissa hän poseerasi hyvin kesäisissä tunnelmissa seksikäs uimapuku yllään. Uimapuvussa oli lähes napaan saakka uurrettu kaula-aukko, minkä vuoksi kuvat onnistuivat saamaan paljon huomiota osakseen.

Nyt Demi Lovato on julkaissut lähes samanlaisen kuvan, mutta tällä kerralla hän on päättänyt ottaa paljastavan uimapuvun keräämästä huomiosta kaiken irti. Nainen mainosti uudessa kuvassaan Teami Blends -merkkistä paastojuomaa pitelemällä sitä käsissään. Tuote oli sijoitettu juuri rintavaon kohdalle eivätkä fanit olleet mainoskuvasta lainkaan iloisia.

Demi Lovato yritti kuvassa Kardashianien monesti käyttämää tekniikkaa, jossa hän myy faneille yhteistyökumppaninsa tuotetta suosittelemalla sitä omassa sosiaalisessa mediassaan mukavan alennuskoodin kera. Julkaisu keräsi nopeasti paljon negatiivisia kommentteja, koska naisen kannattajat eivät ole tottuneet näkemään tällaista mainontaa laulajan sosiaalisessa mediassa.

This year is all about #selflove 💗 truly taking care of myself & exercising has changed everything for me. Teami Blends…

Publié par Demi Lovato sur lundi 24 avril 2017