Hittianimaatio Frozen saa jatkoa – kuten myös Indiana Jones!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Walt Disney -yhtiöllä tulee tuskin menemään lähivuosina huonosti taloudellisesti. Studio on paljastanut neljän tulevina vuosina ilmestyvän, takuuvarmasti ihmisiä teattereihin vetävän suurelokuvan ensi-iltapäivämäärät.

Disneyn menestysanimaatio Frozen – huurteinen seikkailu on saamassa jatkoa uuden kokoillan elokuvan muodossa. Elsan, Annan ja kumppaneiden uusia edesottamuksia päästään seuraamaan 27. marraskuuta 2019.

Toistaiseksi nimetön Indiana Jones -sarjan viides osa saa ensi-iltansa 10. heinäkuuta 2020. Mestariarkeologin rooliin palaava Harrison Ford tulee olemaan elokuvan ensi-illan aikoihin jo 78-vuotias.

Star Wars: Episodi 9 ilmestyy 24. toukokuuta 2019, puolta vuotta odotettua aikaisemmin. Elokuvan ohjaa Jurassic World -elokuvasta vastannut Colin Trevorrow.

Leijonakuningas-elokuvan uusi versio saapuu kankaille 19. heinäkuuta 2019. Aikaisemmin digitaalieläimiä Viidakkokirja-elokuvassa ohjanneen Jon Facreaun elokuvan äänirooleissa ovat muun muassa Donald Glover, James Earl Jones ja Seth Rogen. Myös Beyoncen on huhuttu olevan mukana elokuvassa.