Kourtney Kardashian nauttii rantalomastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti ja liikenainen Kourtney Kardashian täytti juuri 38 vuotta. Nainen ei tunnu juuri ulkonäöltään vanhenevan, ja kolmen lapsen äiti onkin paremmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin. Nyt Kourtney on suunnannut lomalle, jossa hänen upea nykyinen vartalonsa on päässyt viimein oikeuksiinsa.

Kourtney Kardashian on kuvattu viime päivinä jo useasti lomailemassa Meksikossa yhdessä seurueensa ja muun muassa siskonsa kanssa. Tuoreimmat kuvat osoittavat miten upeassa kunnossa hän nykyisin onkaan, sillä Kourtney kävisi jopa fitness-mallista.

Kourtney Kardashian juhlisti viime viikolla syntymäpäiväänsä julkaisemalla itsestään alastonkuvan. Nainen kirjoitti kuvaansa tekstin: ”Birthday suit”, ja kaunotar tuntuukin olevan hyvin sinut vartalossa, jonka hän on on onnistunut vuosien varrella muokkaamaan. Sensuellissa kuvassa syntymäpäiväsankari nousi alastomana vedestä.

Splash
Splash
Splash