Länsimetrolle nauretaan avoimesti – nyt valmistumisesta lyödään jo vetoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espoon ja Helsingin välillä kulkevaksi aiotun Länsimetron valmistumisen ajankohta on yhä täysin avoin. Aikataulusta on luvattu kertoa seuraavan kerran vasta vapun jälkeen toukokuun alussa. Länsimetrosta on tullut Suomen oma Iisakinkirkko, jolle nauretaan jo avoimesti. Nyt asiasta on ryhtytty lyömään jo vetoa.

Eräs kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö kyllästyi odotteluun ja päätti ryhtyä tarjoamaan vedonlyöntiä Länsimetron Ruoholahti – Matinkylä -välisen osuuden avaamisesta.

– Kyllästyimme syksyllä odottamaan, tuleeko ensimmäisenä Länsimetro, Olkiluoto 3 vai kenties Jeesus. Elämässä on kuitenkin hyvä olla kiintopisteitä. Päätimme avata kohteen nyt uudestaan 2. toukokuuta asti siinä toivossa, että tuolloin tulisi taas metrouutisia, iGaming-asiantuntija Juha Kvist kommentoi.

Syksyllä vedonlyöntiyhtiö antoi pienimmän kertoimen sille, että matkustajat olisivat päässeet kyytiin jo huhti-toukokuussa. Se ei ainakaan tule toteutumaan. Vielä tammikuussa metroyhtiö ilmoitti, että metrolinja voisi olla käytössä kesäkuussa, mutta sekin näyttää epätodennäköiseltä.

– Ikävä kyllä me emme enää usko siihenkään, emme millään. Olemme antaneet pienimmän kertoimen nyt sille, että liikkeelle päästäisiin vasta joskus lokakuun 2017 ja joulukuun 2019 välillä, Kvist kertoo.