Chantel Jeffries esitteli upeaa rantakuntoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieberin kanssa aikoinaan seurustellut ja samalla ongelmiin virkavallan kanssa joutunut mallikaunotar Chantel Jeffries on sittemmin onnistunut rakentamaan oman uran ilman tunnettua ex-poikaystäväänsä. Viime aikoina Jeffries on alkanut paistatella yhä useammin julkisuudessa.

Eilen kohukaunotar kuvattiin rannalla Miami Beachilla, jossa hän asteli bikineissä, joiden yläosa oli tavallista peittävämpi. Timmi bikinipeppu pääsi kuitenkin ruskeansävyisessä asussa oikeuksiinsa.

Chantel Jeffries pidätettiin aikoinaan 19-vuotiaana useita kertoja kotikaupungissaan Pohjois-Carolinan Jacksonvillessä. Siellä hän pääsi poseeraamaan paparazzien ja muotikuvaajien sijaan poliisin kuvaajalle. Suhde Justin Bieberiin teki hänestä kuitenkin pikkujulkkiksen.

Splash
Splash
Splash