Pääsiäismunajahti kolmevuotiaan silmin – ei ole mitään jännittävämpää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aviopari Sam ja Nia pitävät yhdessä YouTube-kanavaa, jossa he julkaisevat videoita perheensä arjesta lasten kanssa. Äskettäin pariskunta päätti laittaa kameran heidän kolmevuotiaan poikansa vaatetukseen kiinni vauhdikkaan pääsiäismunajahdin ajaksi.

Videolla nähdään miten kolmevuotias Abrahm pitelee pienillä käsillään korista kiinni kuin se olisi maailman tärkein asia juuri sillä hetkellä. Munajahti näyttää kutkuttavan jännittävältä pienen pojan perspektiivistä, ja pojan eläytyminen jahtiin onkin todella hellyttävää kuultavaa.

Videolla kuullaan miten suloisesti Abrahm kannustaa itse itseään pääsiäismunajahdin aikana. Abrahm onnistuu löytämään ja keräämään paljon pääsiäismunia, ja muistaakin kehua itseään välillä kesken jahdin isoksi pojaksi ja todella taitavaksi.