Pepsin tehtaalla onnettomuus – kaupungin kaduille tulvi ruskeaa nestettä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Venäjän Lipetskin alueella sijaitsevassa Lebedyanin kaupungissa todistettiin tiistaina 25. huhtikuuta epätavallista tulvaa. Kaupungin kadut nimittäin lainehtivat hedelmämehusta paikallisessa tehtaassa sattuneen onnettomuuden myötä.

Kaupungin lähellä sijaitsevan PepsiCo-yhtiön omistaman virvoitusjuomatehtaan katto sortui. Sen seurauksena lähialueelle virtasi valtavia määriä mehuksi kuvailtua nestettä. Mehuvuodon seurauksena läheinen Don-joki värjäytyi ruskeaksi.

Tehtaalla sattuneessa onnettomuudessa loukkaantui RT-sivuston mukaan mukaan kaksi työntekijää. PepsiCon edustajan mukaan neste on vaaratonta, mutta yhtiö lupasi auttaa puhdistustöissä. Verkossa ja paikallisessa mediassa nähtiin useita kuvia ja videoita kaduille ja jokeen virranneesta nesteestä.

 

#лебедянь #сладкиереки

A post shared by @yulianna.live on