Saran rohkea asu yllätti punaisella matolla – ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalilainen Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän lukeutuu tämän hetken nouseviin mallilupauksiin. Hän sai taannoin selkäänsä Victoria’s Secret -alusvaatebrändin halutut siivet.

Nyt Sara on kuvattu poseeraamassa The Clapperin ensi-iltajuhlissa Tribeca-elokuvafestivaalien punaisella matolla New Yorkin SVA-teatterissa. Hänen niukka asunsa ei liikoja peitellyt ainakaan yläosasta.

Sara Sampaio on työskennellyt uransa aikana Victoria’s Secretin lisäksi muun muassa Calzedonia-brändin leivissä. Hänet on nähty myös GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä mallina. 25-vuotias kaunotar aloitti uransa 15-vuotiaana. Hän herkistyi taannoin kyyneliin saadessaan ensikerran selkäänsä Victorian enkelten siivet.

Splash
Splash
Splash
Splash