Chantel Jeffries upeassa rantakunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieberin kanssa aikoinaan seurustellut ja samalla ongelmiin virkavallan kanssa joutunut mallikaunotar Chantel Jeffries on sittemmin onnistunut rakentamaan oman uran ilman tunnettua ex-poikaystäväänsä. Viime aikoina Jeffries on alkanut paistatella yhä useammin julkisuudessa.

Tällä viikolla Chantel Jeffries on lomaillut Miamissa, jossa hän on esitellyt upeaa vartaloaan päivittäin rannalla. Eilen Chantel kuvattiin punaisessa uima-asussa.

Chantel Jeffries pidätettiin aikoinaan 19-vuotiaana useita kertoja kotikaupungissaan Pohjois-Carolinan Jacksonvillessä. Siellä hän pääsi poseeraamaan paparazzien ja muotikuvaajien sijaan poliisin kuvaajalle. Suhde Justin Bieberiin teki hänestä kuitenkin pikkujulkkiksen.

Splash
Splash
Splash
Splash