Koira pelkäsi haukkuen omaa isäntäänsä – sitten se uskaltautui lähelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Painon pudottaminen saattaa muuttaa ihmisen ulkonäköä jopa niin paljon, ettei oma rakas lemmikkikään tunnista häntä enää. Juuri näin kävi eräälle sairauden vuoksi dramaattisesti laihtuneelle miehelle.

Shane Godfrey joutui pahan flunssan vuoksi sairaalaan viideksi viikoksi. Sinä aikana hän laihtui jopa lähes 23 kilon verran. Kun mies pääsi vihdoin kotiin, ei hänen koiransa Willie ollut tunnistaa omistajaansa.

Facebookissa jaetulla videolla nähdään kuinka Willie ensin haukkuu tuntemattomaksi luulemalleen miehelle. Koira lähestyy Godfreyta varovasti ja epäillen, kunnes se viimein tunnistaa tutun hajun. Yhtäkkiä kaikki muuttuu, ja koira vaikuttaa olevan erittäin innoissaan rakkaan omistajansa paluusta.

 

When you have lost so much weight that your dog has to smell you to realize who you are. And being gone 5 weeks doesn't help but the reaction as soon as he recognizes the smell is priceless. * Jukin Media Verified *Find this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/956148For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com.

Publié par Shane Godfrey sur dimanche 2 avril 2017

Love him.

Publié par Shane Godfrey sur samedi 8 avril 2017