Johnny Deppin teinitytär täyttää 18 vuotta – näyttävä ilmestys kadulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Johnny Deppin ja laulaja Vanessa Paradisin tytär Lily-Rose Depp täyttää toukokuussa 18 vuotta. Teinitytöstä on varttumassa todellinen kaunotar, joka kääntääkin ihmisten katseet aina kun hän liikkuu kaupungilla tai näyttäytyy punaisella matolla.

Lily-Rosen oma tyyli on rento ja todella tyylikäs jopa silloin kun nainen on ostoksilla. Nyt hänet nähtiin West Hollywoodissa, jossa hän kiinnitti paparazzien huomion välittömästi. Nuorella kaunottarella oli yllään vaaleansiniset farkut ja musta toppi, jonka alla ei ollut rintaliivejä.

Kuvankaunis Lily-Rose Depp toimii näyttelijänä ja mallina kulkien täydellisesti hänen vanhempiensa jalanjälkiä. Hän on päässyt nuoresta iästään huolimatta jo monille tunnetuille brändeille malliksi toimien muun muassa Karl Lagerfeldille mallina, minkä lisäksi hän on ollut myös englantilaisen ja ranskalaisen Voguen kannessa.

Splash
Splash
Splash
Splash