Mila Kunis yllätti vanhempansa – remontoi lapsuudenkotinsa uuteen uskoon

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Mila Kunis on muuttanut seitsemänvuotiaana lapsena vanhempiensa mukana Ukrainasta Los Angelesiin. Hänen vanhempansa ovat asuneet yli 20 vuotta samassa kerrostaloasunnossa, josta he eivät halua muuttaa pois. Kunis päätti kuitenkin yllättää vanhempansa ja remontoida koko heidän kotinsa uuteen uskoon.

Kodista oli tullut Milan äidille Elviralle ja hänen isälleen Markille niin tärkeä paikka, että he eivät ole halunneet muuttaa sieltä pois vaikka mahdollisuus parempaan ja isompaan asuntoon olisikin ollut. Mila suunnitteli ja remontoi sisustussuunnittelijan avulla lapsuudenkotinsa täysin uuteen uskoon.

Mark ja Elvira pääsivät kuuden viikon kuluttua näkemään mitä heidän kodilleen oli tapahtunut. He eivät saaneet etukäteen mitään raportteja siitä mitä heidän kotonaan tapahtuu, minkä vuoksi yllätys olikin melkoinen. Vanhemmat liikuttuivat kyyneliin saakka nähdessään miten upea heidän kodistaan oli tehty.