Charlize Theron kommentoi Vin Dieselin suudelmaa: ”Kuin kuollut kala!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien naisten päiväuni ja useissa toimintaelokuvarooleissa pääosaa näytellyt Vin Diesel näytteli uudessa Fate of the Furious -elokuvassa Charlize Theronin, Jason Stathamin, Lucas Blackin ja Michelle Rodriguezin rinnalla. Nyt Vin Diesel sai kuulla, että Theron oli kritisoinut hänen suutelutaitojaan.

Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä Vin Diesel kuuli The Ellen Show -ohjelmassa, että häntä aiemmin ohjelmassa vieraana ollut Charlize Theron oli sanonut miestä huonoksi suutelijaksi. Theron oli kertonut, että miehen kanssa suuteleminen tuntui samalta kuin olisi pussaillut kuolleen kalan kanssa.

Charlize Theron oli kalakommentin jälkeen vielä lisännyt, että hänen mielestään miehissä tulee olla hieman enemmän liikettä. Vin Diesel tyrmistyi kuullessaan väitteet ja kumosi ne hyvin suurieleisesti. Miehen oli vaikea kuvitella, että Theron ei olisi ollut mielissään Dieselin suutelutaidoista ja yleisökin tuntui olevan miehen puolella vaikka heillä ei omakohtaista kokemusta asiasta ollutkaan.