Donald Trumpilla on virkapöydässään punainen nappi – painamisella odottamaton seuraus!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidentin väitetään pystyvän laukaisemaan maan ydinarsenaalin pelkällä punaisen napin painauksella. Presidentti Donald Trumpin virkapöydästä löytyy juurikin punainen nappi, mutta onneksi sen painamisella on vähemmän dramaattiset seuraukset.

Trump pystyy tilaamaan napilla itselleen Coca-Colan. Kun hän painaa punaista nappia, saapuu huoneeseen hetken päästä palvelija mukanaan lasillisen kylmää virvoitusjuomaa. Asia paljastettiin Associated Press -uutistoimiston tuoreessa haastattelussa.

– Kun Trump painaa presidenttien vuosikymmenten ajan käyttämässä pöydässä olevaa punaista nappia, Valkoisen talon hovimestari saapuu pian antamaan presidentille kylmän kokiksen, presidentin virkahuoneessa vieraillut toimittaja Julie Pace kirjoitti.

Presidentin työ on selkeästi janottavaa, sillä tammikuussa verkossa levinneessä kuvassa Trump puhuu virkahuoneessaan puhelimeen cola-lasin äärellä. Toivoa kuitenkin sopii, ettei Yhdysvaltojen presidentti koskaan sekoita vahingossa kahta punaista nappia keskenään.