Baywatch-kaunotar palasi bikinikuvauksiin – et uskoisi ikäisekseen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarja toi aikoinaan katsojille tutuiksi muiden muassa Pamela Andersonin ja David Hasselhoffin treenatun vartalon. Donna D’Errico kuului myös sarjan tähtikaartiin, mutta nykyään kaunotar tunnetaan lähinnä huumetörttöilyistään ja roolistaan elokuvassa Candyman: Day of the Dead. Vuonna 1995 Donna valittiin Playboy-lehden Playmateksi.

Eilen Donna D’Errico palasi hetkeksi rooliinsa Baywatch-sarjassa, kun hän poseerasi samanlaisissa bikineissä ja uikkareissa kuin aikoinaan hittisarjassa. Samalla saatiin huomata, että 48 vuotias kaunotar on yhä todella huippukunnossa. Baywatch-elokuva saa ensi-iltansa toukokuussa 2017.

48-vuotias Donna D’Errico oli aikoinaan naimisissa hard rock -yhtye Mötley Crüen basistin Nikki Sixxin kanssa ja pariskunta tuli kuuluisaksi huumeidenkäyttönsä vuoksi. Donna ja Nikki tapasivat toisensa Mötley-rumpali Tommy Leen järjestämillä sokkotreffeillä. Lee seurusteli tuolloin Pamela Andersonin kanssa, joka on edelleen Donnan ystävä. Vuonna 2006 Donna ja Nikki hakivat avioeroa ja syyn erolle on epäilty olevan vaimon taustassa. D’Errico on aiemmin työskennellyt stripparina Teksasissa ja Las Vegasissa.

Splash
Splash
Splash
Splash