Evelinan debyyttialbumi ylitti tuplaplatinan rajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Evelinan debyyttialbumi 24K julkaistiin lokakuussa 2016, ja nyt levyn kappaleita on streamattu jo tuplaplatinaan oikeuttava määrä, eli yli 40 miljoonaa kertaa. Albumi oli ensimmäinen, joka ylitti ensimmäisenä Suomessa pelkillä streamauksilla platinarajan jo ennen julkaisuaan.

24K on ollut Suomen virallisen listan TOP 15 –listalla julkaisustaan asti, 24 listaviikosta 20 viikkoa TOP10-albumi. Evelinan hitit Honey, Sireenit, Sushi ja Ei filtterii ovat nousseet julkaisustaan myös Spotify-listan kärkeen. Uusi sinkku Kylmii väreitä on suorasanainen rakkauslaulu kuumasta kesästä ja kuumista tunteista, jotka aiheuttaa kylmii väreitä. KOMMENTTi, Evelina kertoo kappaleesta.

Evelina on lunastanut lyhyessä ajassa paikkansa seuratuimpien ja suosituimpien naisartistien joukossa, mikä näkyy valtavana fanimääränä ja myös kiinnostuksena monenlaisiin yhteistyökuvioihin. Evelina on tehnyt vuoden aikana yli 140 keikkaa.