Kim Kardashianin käsittelemättömät bikinikuvat tyrmistyttävät – 100 000 jätti Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka kohujulkkis Kim Kardashian kuvattiin pitkästä aikaa bikineissä ilman, että hän oli itse julkaissut kuvansa. Kardashianin sosiaalisessa mediassa julkaisemat kuvat on tarkkaan harkittuja ja muokattuja, mutta paparazzikuvissa tällaista mahdollisuutta ei ole.

Olemme viime päivinä julkaisseet monien muiden maailman viihdemedioiden tavoin kuvia Kim Kardashianista bikineissä ilman kuvankäsittelyä. Näillä kuvilla on ollut Daily Mail -lehden mukaan odottamaton vaikutus supersuositun julkkistähden suosioon. Hänen Instagram-tililtään on nimittäin kadonnut samaan aikaan yli 100.000 seuraajaa.

Monien fanien mielestä tuoreet paparazzikuvat ovat vahvistus sille, että Kim Kardashianin julkaisemia kuvia on kuvankäsitelty jo vuosien ajan. Kim ja hänen siskonsa Kourtney ovat lomailleet viime päivinä Meksikon Punta Amarassa. Fanien kommentit kuviin ovat olleet tyrmistyttäviä, sillä niissä Kimiä on nimitetty jopa huijariksi. Kardashian on itse todennut useasti vartalonsa olevan ”virheetön”, ja nyt tämä kommentti on asetettu kyseenalaiseksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash