Kylie Jennerin kuva ihmetyttää: ”Täysin epärealistinen!”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen kuopus Kylie Jenner on ollut monesti kauneusleikkaushuhujen alla. Naisen kasvot ovat muuttuneet kauttaaltaan hyvin erilaisiksi, minkä lisäksi hänen vartalonsakin on muuttanut vuosien varrella muotoaan. Osa muutoksista voidaan laittaa aikuistumisen piikkiin, mutta fanit ovat alkaneet silti epäilemään, että nainen on käynyt kauneusleikkauksissa.

19-vuotiaan Kylie Jennerin vartalo on jo pitkään ollut kuin tiimalasi. Jenner kertoo jatkuvasti syövänsä erilaisia epäterveellisiä herkkuja aina aamiaisesta lähtien. Nyt Jenner julkaisi Facebookiin kuvan, jossa hänen vyötärönsä näyttää entistäkin kapeammalta ja lantio entistä leveämmältä, mikä on saanut fanit epäilemään kauneuskirurgiaa.

Moni on kommentoinut kuvaan ihmettelevänsä sitä miten naisen lantio ja takapuoli voivat leventyä joka suunnassa samalla kun hänen vyötärönsä kapenee entisestään. Suurimmassa osassa kommentteja Jenneriä kritisoidaan siitä, että hän on tehnyt vartalolleen jotakin kauneuskirurgisia toimenpiteitä, mutta väittää vartalonsa olevan aito.

Publié par Kylie Jenner sur mercredi 26 avril 2017