Serena Williams: Raskauden paljastaminen Snapchatissa vahinko!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tennistähti Serena Williams jakoi taannoin Snapchatissa kuvan, jossa hän paljastaa olevansa jo viidennellä kuulla raskaana. Uutinen 35-vuotiaan urheilijan perheenlisäyksestä lähti leviämään nopeasti mediassa.

Serena Williamsin mukaan hänen ei kuitenkaan ollut tarkoitus paljastaa vielä raskauttaan. Tähti kertoi Gayle Kingille TED2017-tilaisuudessa pitäneensä vain kirjaa raskauden etenemisestä kuvien muodossa. Hänen piti tallentaa kuva puhelimeensa, mutta lisäsikin sen vahingossa Snapchat-tarinaansa.

– Kuva oli vain tarkoitus tallentaa, mutta tiedät minkälainen sosiaalinen media on. Painat väärää nappia ja…, Williams kertoi.

– Normaalisti puhelimeni ei soi juurikaan. 30 minuuttia myöhemmin huomasin saaneeni neljä vastaamatonta puhelua. Vilkaisin puhelinta ja tajusin mitä oli tapahtunut, urheilija jatkoi.

Williamsin mukaan hän sai itse tietää raskaudestaan kaksi viikkoa ennen Australian Open -tennisturnausta. Hän selvisi Melbournessa järjestetyn avoimen turnauksen voittajana, saavuttaen urallaan 23. grand slam -voittonsa.