90-vuotias pyysi naapuria ystäväkseen – kirje saa kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Marleen Brooks -niminen nainen oli eräänä päivänä töistä kotiin tullessaan huomannut, että hänelle oli tullut kirje. Nainen oli liikuttunut syvästi luettueen kirjeen, jonka hänen naapurissaan asuva 90-vuotias mummo oli hänelle lähettänyt.

Brooksin ystävä lähetti kirjeen KTVU-uutisten toimittajalle Frank Somervillelle, joka julkaisi kirjeen ja naisen tarinan Facebookissa. Kirjeessä vanhus kertoi olevansa todella yksinäinen, koska kaikki hänen ystävänsä olivat kuolleet. Hän kysyi kirjeen avulla Brooksilta, että voisiko nainen alkaa hänen ystäväkseen.

Vanhus kertoi kirjeessä, että hän on yksin ja peloissaan, ja rukoilee saadakseen ystävän. Somerville oli myöhemmin jutellut itse Brooksin kanssa ja kuullut, että nainen oli menossa tapaamaan vanhusta herkkukorin kera.

"Would you consider to become my friend.I'm 90 years old- live alone.All my friends have passed away.I'm so lonesome…

Publié par Frank Somerville KTVU sur mercredi 26 avril 2017