Anastasia Kvitko rannalla – voiko tämä bikinivartalo olla luomua?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka 22-vuotias Anastasia Kvitko ilmoitti haastavansa Kim Kardashianin kohukaunotarten kisassa, koska hänellä on parempi vartalo. Kauneus on aina katsojan silmässä, mutta ainakin kurveja Kvitkolla riittää.

Eilen Anastasia kuvattiin rannalla Miami Beachillä, jossa hän nautiskeli uikkareissaan auringosta ja meren vilvoittavista aalloista. Kurvittarella oli seuranaan joukko ystäviä.

Venäläismalli Anastasia Kvitkolle sanottiin aikoinaan mallitoimistossa, että hänen tulee laihduttaa jos hän haluaa tehdä töitä mallina. Kvitko kieltäytyi eikä ole sen jälkeen katunut päätöstään. Kvitko on sittemmin muuttanut julkisuushaaveidensa perässä Los Angelesiin ja aikoo omien sanojensa mukaan syrjäyttää Kim Kardashianin täydellisellä vartalollaan. Kvitko väittää vartalonsa olevan luomu.

Splash
Splash
Splash