Corgi väsyy yllättäen – heittäytyy kesken kävelynkin vatsalleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiranpennut ovat todella suloisia pikkuotuksia touhatessaan innokkaana ja nukkuessaan. Ne tarvitsevat yhtälailla huomiota kuin lapsetkin ja osaavat sitä söpöilyllään myös kerjätä. Nukkuminen on pennuille myös tärkeää ja ne nukahtelevatkin helposti keräten energiaa varastoon taas uutta leikkihetkeä varten.

Nyt YouTube-videolla nähdään todella suloinen tapaus, kun pieni corgin pentu on kehittänyt itselleen hauskan lepäämistyylin. Omistajat ovat kuvanneet corgin hellyttävää tapaa heittäytyä lattialle mahapläiskällä makaamaan esimerkiksi kesken leikkien tai rauhallisen kävelyn.

Koira on todella suloinen näky leikkiessään ja heittäytyessään aina täysin yllättäin maahan vatsalleen makaamaan. Koiranpentu löntystelee eteenpäin ja leikkii kunnes sen voimat loppuvat totaalisesti ja se menettää kiinnostuksensa kaikkea kohtaan.