Erikoinen näky tiellä – apinat pummasivat kyydin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty hulluja esimerkkejä videoiden muodossa siitä miten ihmiset ovat pummineet salaa kyydin junilta ja autoilta roikkumalla niissä kiinni. Nyt eräs kuski yllättyi liikenteessä nähdessään apinat pummimassa kyytiä autolta.

Eräs kuski on kuvannut YouTube-videolle Thaimaassa Bangkokissa erikoisen tilanteen, jonka hän pääsi autotiellä todistamaan. Ajellessaan autolla hän huomasi, että edellä ajavassa autossa roikkuu apinoita. Kuski alkoi kuvaamaan huvittavaa tilannetta videolle ja ajoi aivan auton vierelle.

Videolla nähdään miten kolme apinaa roikkuu auton lavalla olevasta kehikosta kiinni. Apinat ottavat todella rennosti auton kyydissä ja näyttävät siltä, että ne tietävät tasan tarkkaan minne ne ovat auton kyydillä matkalla.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.